| ברוך הבא לקרייזי נט. | ||||
| אם זהו ביקורך הראשון בקהילה, להלן מידע קצר המיועד בשבילך: הנך רשאי לקרוא את הודעות הפורום ללא צורך ברישום, אך כדי להגיב או לכתוב הודעות, הנך חייב להרשם. ההרשמה היא הינה בחינם לחלוטין וללא התחייבויות, ההרשמה גם מומלצת בכדי לצפות בהורדות ובשאר הדברים הבלעדיים אך ורק לנו שאנו מספקים רק למשתמשינו הרשומים. נשמח לראות אותכם כחלק מקהילתנו, תודה על הזמן, והמשך יום נעים. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lion-O |
פורסם ב: Jul 31 2009, 08:57 AM
|
||||||
![]()
גרררר...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פרטי משתמש
|
דרוריייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!
שיהיה לך עד 120 ( או פחות אם תרצה שתדע תמיד אושר שתמיד תהיה בכושר שתהיה מרוצה מהשירות הצבאי שלך שתזכה לפגוש באחת והיחידה שלך שתמיד תחייך ותהיה שמח ושאם לא יסתדר לך תוכל לשים קרח מואהההה }}}{{{ --------------------
![]() [מדריך] איך לפרסם תמונה [לחצו עלי] [ חוקי חדר צעירים [לחצו עלי] חוקים לאופים[לחצו עליי] רוצים להיות אופים? [לחצו עליי] לתלונות בלבד!!! LionOpeter@gmail.com ![]() אבל אבל אבל פויוששששש ^___^ אופ שלו...תראה כמה אתה חסר לו :( (האגודה למען גיוס אופים) Create yours at BlingyBlob.com! עדיף לחיות 60 שנה באושר מאשר 120 שנה בצער |
||||||
| jos |
פורסם ב: Jul 31 2009, 11:19 AM
|
||||
|
אני אוהב את שיר
פרטי משתמש
|
מצטרף לברכות.....
-------------------- |
||||
| שיר |
פורסם ב: Jul 31 2009, 11:20 AM
|
||||
|
אני אוהבת את יוס
פרטי משתמש
|
מזלל טובבב..עד 120 שנה...
-------------------- ![]() פצ'וני שלי אני אוהבת אותך |
||||
| קוקיטה |
פורסם ב: Jul 31 2009, 05:08 PM
|
||||
|
משתמש מתחיל
פרטי משתמש
|
המון מזל טוב למה זה מגיע לך :]
|
||||
| מורנה |
פורסם ב: Aug 2 2009, 10:16 PM
|
||||
![]()
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
המון מזל טוב!!!!
בשמי ובשם מורנה... <בטח בקרוב תקבל..... > -------------------- +=* ליאורי שלי.... ת.נ.צ.ב.ה *=+
![]() ***3/>*** Si estamos con muchos somos gatas, sinno monjas. Si hablamos mucho somos insoportables, si hablamos poco aburridas. Si jugamos al futbol somos machonas, sinno somos re ''sorry''. Si nos vestimos de marca somos caretas, sinno villeras. si no tomamos somos amargas, si tomamos somos borrachas. Si estamos solo con lindos somos forras, si no bicheras y si estamos con cualquiera, somos cualquiera. Si decimos que SI, somos faciles, si decimos que NO histericas. Si nos gusta divertirnos somos trolas, y si damos vueltas, no valemos la pena. Si no es porqe somos flacas, es porqe somos gordas si no es porqe no tenemos culo, es porqe no tenemos tetas ssi no es porqe somos provocativas, es porqe somos aburridas Que mierda pretenden los hombres? |
||||
| arik |
פורסם ב: Aug 3 2009, 02:27 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
כנ"ל דרורי ברכות שיהיה לך שרות קל ותיהיה חייל טוב ומי יודע הדרך אל המלך
-------------------- |
||||
| mowbard |
פורסם ב: Sep 29 2009, 09:58 PM
|
||||
|
משתמש מתחיל
פרטי משתמש
|
"כל שתבקשי לו יהיי"...
יפה שלייייייייייייייייייי אהבה שלייייייייייייייייייייייי מהממת שליייייייייייייייייי שלייייייייייייייייייי שליייייייייייייייייייייייייייי שליייייייייייייייייייייי המון המון המון מזל טוב יקירתיייי היפה רק בריאות אושר והצלחה... אוהבת אותך מאוד תמיד שלך. תותים -------------------- |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
הפורום נצפה במיטבו ברזולוציה 1024 על 768 ומעלה