| ברוך הבא לקרייזי נט. | ||||
| אם זהו ביקורך הראשון בקהילה, להלן מידע קצר המיועד בשבילך: הנך רשאי לקרוא את הודעות הפורום ללא צורך ברישום, אך כדי להגיב או לכתוב הודעות, הנך חייב להרשם. ההרשמה היא הינה בחינם לחלוטין וללא התחייבויות, ההרשמה גם מומלצת בכדי לצפות בהורדות ובשאר הדברים הבלעדיים אך ורק לנו שאנו מספקים רק למשתמשינו הרשומים. נשמח לראות אותכם כחלק מקהילתנו, תודה על הזמן, והמשך יום נעים. |
|
|
|
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| תומר |
פורסם ב: Oct 10 2006, 08:28 PM
|
||||
|
~!~מנהל עם נשמה~!~ ממקמי הפורום
פרטי משתמש
|
ברוכים הבאים לכולםםם
תעשו מה שבא לכם(כמובן עם גבולות) אל תעשו בלאגנים אבל תהנוווווווו......... -------------------- בכבוד,
מנהל ראשי ב crazy net כדי לצרף אותי לרשימת ה ICQ שלך לחץ עלי http://www.crazyn.net/ המדריכים שלי:) מדריך על פקודות של NickServ ו ChanServ מדריך פקודות למשתמשים ואופים רגילים מדריך לשינוי איידנט מדריך לשנות name במירק הורדות של מירקים מדריך העלאת תמונות לשרת imageshack 1. אי אפשר לגעת בכל השיניים בעזרת הלשון. 2. כל האידיוטים, ינסו עכשיו לגעת בכל השיניים בעזרת הלשון אחרי שקראו את העובדה הראשונה. 3. העובדה הראשונה היא שקר. 4. אתה מחייך עכשיו כי יצאת אידיוט. 5. עוד מעט תשלח את העובדות האלה לאידיוט אחר. 6. עדיין מרוח לך על הפנים חיוך מטומטם. My Webpage |
||||
| Lion-O |
פורסם ב: Oct 10 2006, 09:15 PM
|
||||||
![]()
גרררר...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פרטי משתמש
|
ברוכים וברוכות הבאים והבאות צעירות וצעירים יקרים ויקרות מצ'ט וואלה לפורום של חדר צעירים!
פה תוכלו לשלוח אחד לשני הודעות גם אם אין לכם תקשורת של מסנג'ר או אייסי וכו' תהנו ו... צ'יטוט נעים! <גם פה> --------------------
![]() [מדריך] איך לפרסם תמונה [לחצו עלי] [ חוקי חדר צעירים [לחצו עלי] חוקים לאופים[לחצו עליי] רוצים להיות אופים? [לחצו עליי] לתלונות בלבד!!! LionOpeter@gmail.com ![]() אבל אבל אבל פויוששששש ^___^ אופ שלו...תראה כמה אתה חסר לו :( (האגודה למען גיוס אופים) Create yours at BlingyBlob.com! עדיף לחיות 60 שנה באושר מאשר 120 שנה בצער |
||||||
| תומר |
פורסם ב: Oct 10 2006, 09:24 PM
|
||||||
|
פרטי משתמש
|
ברורררררררררררררררררררררררר מה השאלה בכלללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כוסההההההההההה סתכלי מה כתוב מתחת לניק שלך חחחחחחחחחחחח אם את רוצה משהו אחר דברי אני אחליף לך חחחחחחחחחח -------------------- בכבוד,
מנהל ראשי ב crazy net כדי לצרף אותי לרשימת ה ICQ שלך לחץ עלי http://www.crazyn.net/ המדריכים שלי:) מדריך על פקודות של NickServ ו ChanServ מדריך פקודות למשתמשים ואופים רגילים מדריך לשינוי איידנט מדריך לשנות name במירק הורדות של מירקים מדריך העלאת תמונות לשרת imageshack 1. אי אפשר לגעת בכל השיניים בעזרת הלשון. 2. כל האידיוטים, ינסו עכשיו לגעת בכל השיניים בעזרת הלשון אחרי שקראו את העובדה הראשונה. 3. העובדה הראשונה היא שקר. 4. אתה מחייך עכשיו כי יצאת אידיוט. 5. עוד מעט תשלח את העובדות האלה לאידיוט אחר. 6. עדיין מרוח לך על הפנים חיוך מטומטם. My Webpage |
||||||
| כוסה הכוסית |
פורסם ב: Oct 10 2006, 09:27 PM
|
||||
|
משתמש מתחיל
פרטי משתמש
|
טוב תומיקוווו
|
||||
| 405T16 |
פורסם ב: Oct 10 2006, 09:53 PM
|
||||
|
אם מחפשים אותי אני באוטו
פרטי משתמש
|
תומש אני רואה אתה בונה פה אימפריה
נסוף הפורום הזה יהיה יותר גדול מוואלה , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. -------------------- |
||||
| תומר |
פורסם ב: Oct 10 2006, 09:56 PM
|
||||||
|
פרטי משתמש
|
חחחחחחחחח אני מקווה מאודדדדדדדדדד -------------------- בכבוד,
||||||
| poisonit |
פורסם ב: Oct 12 2006, 06:38 PM
|
||||
![]()
גררר... בחזרה לליאון
פרטי משתמש
|
חדר צעירים עוד יהיה אימפריה בוואלה!!
אוקי אז ככה למי שלא יודע אני מילי בת 17 מרמת הגולן.. אופית בחדר צעירים!!!חדר הכי שווה עם אופים הכי שווים למי שלא יודע אני נמצאת גם בכינוי poisonit ויאלה חבר'ה להזרים מידע לפה.... -------------------- ![]() |
||||
| תומר |
פורסם ב: Oct 12 2006, 07:13 PM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
התחלנו להזרים חחחחחחחח
אגב אתם יכולים לפתוח נושאים חדשים אל לכם להתבייש חחחחחח -------------------- בכבוד,
||||
| חתולה רעה |
|
||||
![]()
משתמש משוגע
פרטי משתמש
|
[אנשים לא רק להיות פה כי אחר כך לא יהיה חדר צעירים בוואלה
ותעשו חיים בשביל זה אנחנו פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תהנו ואל תישכחו החיים זורמים והזרם יעצר רק במוות (מה הקשר?!?!?!) טופ תהנו לכם!(וגם לי) נ.ב חדר צעירים שולטטט!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחי -------------------- הכל התחיל שנגעתי בשמיים ונפלתי לאדמה..
so far away from where you are.. עדי כי לא תמיד תקבל מה שתרצה |
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 03:17 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
חתולה זה כל מה שכיף בפורום של צעירים, לדבר כמו בצ'אט, ושיכולים לראות את ההודעות שלך כמו שליאון אמר אפילו עוד שנה..אז להיות גם פה וגם בחדר
-------------------- ![]() |
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:27 PM
|
||||
|
~!~ מנהלת פורום בעלי חיים ואסטרולוגיה ~!~
פרטי משתמש
|
[SIZE=7][COLOR=purple] שלום לכולם!!!
פואית יא חמודה, ברכות על הפורום החדשדש... <<ולמי שעדיין לא יודע/יודעת, פואית היא בת...>> ואנשימים... אל תגנבו, רק אני קוראת לפואית בלשון נקבה...כי זה ביני לבינה... והפורום הזה מוכיח, שחדר צעירים, הוא החדר הכי טוב בצאט!!! כי עובדה שלחדר הזה יש פורום משלו, ולאף חדר אחר בצאט אין פורום!!! <<ואת זה אמרה אופית לשעבר של חדר כניסה>> אז תעשו חיים...LOVE YOU!!!! ואני הולכת להיות בצעירים עכשיו הרבה... אז לאלה שלא מכירים, יכירו בהמשך..<<למרות שהרוב כן מכירים אותי>> TOMGIRL 21.... -------------------- ![]() ![]() ![]() |
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:28 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
LOL תום אופית לשעבר בכניסה חחחח חוצמיזה מה עשית את פוי נשנשון?!
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:30 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
ותום לגבי הפורום של החדר הזה כי אף אחד לא ביקש שיפתחו חדר כניסה נשואים וכאלה, וחוצמיזה.. זה לא פורום של פוי אגב, זה הפורום של תומר 405t16 jos power ועוד מישהו..
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:33 PM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
מור מאמי... זה בדיחה משותפת שלנו...
תשאל את פוי, אם הוא ירצה הוא יספר לך ... אבל סתם זה מצחיק אותי הבדיחה הזאת.. וזה לא שהוא נשנש..הוא פשוט בחורה...נשנש זה אחד שהוא גבר אבל הוא אוהב גברים....פואית לא כזאתייייייייייייייייייי.... פואית היא בחורה לכל דבר...נכון פואית???? תגידי להם, הם לא מאמינים לי ... חחחחחח סתם, זה בדיחונת... מותר לצחוק..הוא <<היא>> אוהב <<אוהבת>> את זה... <<אוך גם אני כבר מבולבלת>> -------------------- ![]() ![]() ![]() |
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:34 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
אז רגע, אם היא לא אוהבת בנים, היא אוהבת בנות = לסבית..
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:38 PM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
אוך בלבלת אותי כבר...תראה אני אסביר לך לאט... <<אולי ככה אני גם יבין קצת יותר>>
פוי זה בחור... בגלל משהו <<שלא משנה מה זה ביני לבינו>>...עשיתי את פואית בחורה... ואני משום מה נכנסתי לזה חזק... והוא האמת גם... אנחנו צוחקים לנו... וזהו... מאז פואית בחורה!! הנטיות המיניות שלו, תשאל אותו...את זה אין לי מושג אבל אני כמעט בטוחה שהוא אוהב נשים..הרי הוא בחור... -------------------- ![]() ![]() ![]() |
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 14 2006, 11:54 PM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
את מגלה לי שפוי זה בחור? הוא היה אופ שלי פעם יא מעפנה
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:01 AM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
טוב!! (:
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:06 AM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
הנה מה טוב ומנייאק.. להלהלהלהה..
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:08 AM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
להלהלהלהלהלהלהלהלהלה מור נפל למיים...<<במקום הסבתא>>
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:09 AM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
what ever לא הבנתי אבל לא משנה
||||
| tomgirl 23 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:13 AM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
חח זה חלק מהשיר ששרת שם....
||||
| mor3001 |
פורסם ב: Oct 15 2006, 12:13 AM
|
||||
|
משתמש בהרצה
פרטי משתמש
|
אה LOL
||||
| תומר |
פורסם ב: Oct 15 2006, 07:10 AM
|
||||
|
פרטי משתמש
|
אתם יודעים לא ממש הבנתי איך כל הדיברוים שלכם קשורים לנושא?
-------------------- בכבוד,
||||
| חתולה רעה |
|
||||
![]()
משתמש משוגע
פרטי משתמש
|
זה רק אני או שאתם בכוונה שולחים יותר הודעות ביום שאני לא נמצאת כאן ככה שאני לא יהיה בצט?!?!?!
חוצפה שכזאות עוד לא ראיתי!!!!!!!!! אבל לפחות אתם לא עשיתם מה שאני עושה נה נה נה נה נהההההההההההה ודרך אגב כולם להוציא לשון בדיקת גרון+שנים+שיער כי בנתיים השער של תומה צריך סידור בדחיפות!!>חיחיי סתאםםם< טופ בהצלחה בפורום ולא לשכוח שאם חתולה לא ניקללת פה אז היא לא באה לפה יותר! -------------------- הכל התחיל שנגעתי בשמיים ונפלתי לאדמה..
so far away from where you are.. עדי כי לא תמיד תקבל מה שתרצה |
||||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
הפורום נצפה במיטבו ברזולוציה 1024 על 768 ומעלה